sunnuntai 18. elokuuta 2019

Tehtävä optima koulutuksesta


Optima on vegaaninen värisarja ja sen hapetteet ovat hajusteettomia. Se toimii sekä kevyt-, että kestovärinä. värit on muuten ammoniakittomia lukuun ottamatta highlight sävyjä. Värisarja sisältää viisi eri sävyperhettä, jotka toimivat kukin eri tavoin. Cover-sävyt omaavat hyvän peittokyvyn ja ne jaetaan kolmeen eri ryhmään: viileät, neutraalit ja lämpimät sävyt. Toimii myös harmaiden hiusten peitossa. Intense sävyjä voidaan käyttää yksinään luomaan upeaa sävytystä tai sekoittaa muiden sävyjen joukkoon voimistamaan värejä. Reflection sävyillä saadaan aikaan murrettuja ruskeita ja kauniita kuparisia sävyjä. Mixer-sävyt antavat liki vapaat kädet muokata värisävyjä tai luoda shokkivärejä. Highlight sävyjen avulla saadaan aikaan voimakas vaalennus ja samaan aikaan upea sävytys.


Kuvahaun tulos haulle optima värikarttaKuvahaun tulos haulle optima värisarja

Optiman värien sekoitussuhde on 1:1,5, mutta highlight väreissä 1:2. Vaikutusaika väreissä on 35 minuuttia, mutta highlight sävyissä 50 min. Pakkauksien koko on 100ml. Optima-värien kanssa suositeltaisiin käyttämään omaa optima cream oxid-hapetetta.


Kuvahaun tulos haulle optima värisarjaOptima värisarja sisälää myös four reasons optima makeoverin ja kaksi erilaista mood booster-tuoksutippoja. Makeover varmistaa, että värjäyskäsittelyn jälkeen lopputuloksesta tulee puhtaampi, täyteläisempi ja sävykkäämpi. Tuote sisältää erilaisia öljyjä ja uutetta, jotka suojaavat hiuksen rakennetta värinpoiston aikana. Makeover värinpoiston voi tehdä mm. silloin, kun nykyisen sävyn tummuusaste on haluttua tummempi ja halutaan selkeästi nykyistä vaaleampi lopputulos tai jos halutaan selkeä sävymuutos. Four reasons mood boosterin avulla värjäyskokemusta voi personoida lisäämällä värisekoitukseen tuoksutippoja. Tuoksuvaihtoehtoina ovat green tea ja hedelmäinen fruit cocktail.